loading...

понеделник, 2 юни 2014 г.

Задава се краят на прашките

Идва краят на прашките, пише Блиц. Да, дамското бельо все повече се смалява. Това е тенденция от десетилетия, но сега вече то е на път напълно да изчезне.

Дори миниатюрните прашки, които досега гъделичкаха мъжкия поглед над талията на панталона или под плътно прилепналата пола, сега са на път да бъдат издухани от нов вид бельо, което мнозина оприличават на смокинов лист.То е миниатюрно парче плат, което покрива интимния дамски триъгълник, без да има каквито и да е странични ленти, които да го свързват със задната част на бельото, пише „Дейли мейл”.

Новият хит сред бельото на пазара има странна форма. На практика играе ролята на нещо като “интимен лейкопласт”, тъй като е направена от самозалепяща се полиестерна материя, пише в. “Дейли мейл”. Това парче плат тръгва от дамския триъгълник, минава отдолу между краката и се закрепва ниско под кръста. Ценното е, че може да се пере с вода и сапун и да се ползва многократно.

Смокиновият лист се държи за кожата ви благодарение на тънки залепящи се силиконови ленти по края му. Може да бъде “обелено” от кожата, когато ходите до тоалетна, а после пак да го наместите.

Англичаните са измислили дума за видимата част на бельото под дрехите - VPL. Съкращението, което всъщност е подигравка с бюрократични официални съкращения, означава “видима линия на бельото” и според мнозина е било популяризирано в комедията на Уди Алън “Ани Хол”. Е, всичко това вече може да остане в историята. Американска фирма вече пусна на пазара новото “Шибю”.

Няма коментари :

Публикуване на коментар