Пропускане към основното съдържание

Само в Bgpravda: ГАД или тайната коалиция

Bgpravda научи, че тайни преговори предвиждат новата управленска коалиция да бъде между ГЕРБ, АБВ и ДПС (ГАД). Идеолози на политическото ГМО са Бойко Методиев Борисов и Ахмед Доган.

Целта е да се направи правителство от около 140 депутати, което да даде пълна свобода на бъдещите министри, водени от Бойко Методиев Борисов.

Друга цел е чрез ГАД да бъде пратен в изолация Сергей Станишев, който е най-големият противник на коалиция между БСП и ГЕРБ.

Не случайно и Георги Първанов и Румен Петков говорят изцяло против БСП и Сергей Станишев и не обелват и дума срещу ГЕРБ и управлението на Бойко Борисов. Така още от сега се подготвя почвата за бъдещето обединение между ГЕРБ и АБВ.
От своя страна хората на Доган искат да запазят властовите си позиции, за да продължат към тях да валят обществени поръчки и за целта са склонни да играят с ГЕРБ.

Вече е подготвена и медийната стратегия за презентиране на новата коалиция. От ГАД ще твърдят, че най-голямото зло е БСП и трябва да има обединение в интерес на това "червените" да бъдат изтласкани извън борда на управляващия кораб.

Като патерица на ГАД ще служи Реформаторският блок, който ще играе сегашната роля на "Атака". Тоест гласно ще критикува, но негласно, когато се налага ще подкрепя правителството.

Най-големият проблем пред ГАД, е че влизането в бъдещия парламент на АБВ и реформаторите не е сигурно и за предстоящата кампания ще бъдат хвърлени доста парични средства.

Николай Георгиев

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.