Пропускане към основното съдържание

10 уникални снимки, които ще докоснат сърцето ви

Една снимка струва колкото хиляда думи, но не всички са създадени равни. Снимките може да са сладки, красиви, забавни, или приказни, но тези снимки са  нещо повече - те са могъщи! Те са увлекателни и трогателни, защото  говорят за състоянието на човека - за някои от най-добрите и най-лошите моменти на съвременното човешко съществуване.

Трябва да предупредя нашите читатели, че някои от тези снимки, може  да ги разстроят, докато други могат да ви изпълнят с радост. Но това е именно защото тези образи отразяват някои от най-добрите и най-лошите части на опита и световните събития на човека. Тези снимки, в по-голямата си част, описват нашето настояще - нашето страдание и нашите триумфи, нашето постоянство и неуспехите ни, нашето състрадание и нашата омраза, нашата интелигентност и нашата глупост.
 
Някои от тези снимки може  да означават повече за някои от нашите читатели, отколкото на другите. Но се надяваме, че те ще напомнят на всички ни, че  винаги може да използвате малко повече любов, толерантност, състрадание и разбиране.


 
1. Вътре в газова камера на Аушвиц Image title

2. Баща и син ( 1949г. и 2009г.)
Image title

3. Руски войник свири на изоставено пиано в Чеченя през 1994г.
Image title


4. Млад мъж разбира, че брат му е убит
Image title


5. Пожарникар дава вода на коала по време на опустошителните  горските пожари във Виктория, Австралия, през 2009 г.
Image title


6. Тери Гурола среща дъщеря си след  7 месечна служба в Ирак
Image title



7. Алкохолик и неговия син
Image title

8. Силата на цветята
Image title


9. Гробовете на жена католичка и нейният съпруг-протестант

Image title

10. Родители все още търсят изгубената си дъщера, при положение, че тя е изчезнала преди повече от 40 години



Image title

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.