loading...

петък, 23 май 2014 г.

Фармацевтките се оказаха най-развратните студентки

Фармацевтките са №1 в секс класацията на всички вузове, признават студентите от другите специалности. Факултетът на бъдещите аптекари още от соцвреме е бъкан с дългокраки и дългокоси красавици, а мъже там почти няма.
Затова и до днес важи старата максима, че „Фармацията е грацията на нацията", макар за титлата да се борят и медсестрите.

Бъдещите аптекарки обаче се славели не само като най-атрактивни, но и като най-палавите жени, признават изпробвали неотразимия им чар по-отблизо. Повечето от хубавиците омайвали състудентите си, пък и преподавателите с женски трикове - висок ток, мрежести чорапи и къси поли.

Девойките не влизат на лекции и без перфектен грим. Остава им време да се кипрят и да се оглеждат в огледалото, защото имат най-малко за учене. Я да ги пратим да учат медицина или стоматология, да видят как няма да имат време да се срещат, отсъждат безмилостно посветилите се на Хипократ.

Навремето самият академик Атанас Малеев като шеф на Медицинска академия, жилвал фармацевтите с убийствена ирония при речите си в Медицинския институт, като обръщенията му започвали с „Уважаеми колеги! И вие, фармацевти!". Момичетата от фармацевтиката обаче биели всички свои колежки най-вече заради пълната си липса на задръжки в леглото. Те нямали против да си легнат още на първа среща с някой от безкрайните си обожатели, които се тълпят редовно пред Факултета по фармация на „Московска", стига да им се нрави достатъчно.


Няма коментари :

Публикуване на коментар