Пропускане към основното съдържание

Цвети Кирилова: Трябва ни нов политически модел (ВИДЕО)

Досега винаги съм гласувала, но сега няма да го направя. За период от 25 години, напредъкът не е голям, твърде много се задържа това статукво. Това каза Цвети Кирилова, председател на сдружение "Азбукари" пред БНТ.

Тя допълни: хората губят убеждението, че държавата се променя в положителна посока. Не искам да бъда част от тази система, аз искам да си дистанцирам от това нещо. Така Цвети Кирилова мотивира отказа си да гласува на 25-ти май на евроизборите.

Не искам да се редя на избирателните урни заедно с ромите. Не е редно хора, които не могат да си напишат името да гласуват, допълни Кирилова.
 "Някой питали как българските майки издържат децата си, пита ли ме мене, как се отразяват тези 1000 лева, с които издържам едно ромско семейство. Българското общество не трябва да бъде разделяно по партиен признак, а по ценности принципи. Отричам партиите, те са пирамидални структури, които захранват други организации. Демокрацията може да бъде осъществявана с граждански организации и мажоритарни избори", каза председателят на сдружение "Азбукари".


Нормално ли е в 21-век да гласуваме по този начин, защо няма електронно гласуване и електронно правителство?, попита Кирилова.

ВИДЕОТО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

Искам нов политически модел, Нова конституция, президентска република, изпълнителната власт да премине към президента, завърши Цвети Кирилова.

Николай Георгиев



Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.