loading...

четвъртък, 29 май 2014 г.

Пандизчии чакат с нетърпение Цветанов

Пандизчии от Централния софийски затвор чакат с нетърпения бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. Бившият вътрешен министър беше много ербап, когато обвиняваше другите, ама днес се оказа, че той е престъпвал закона. Ако присъдата на Цветанов бъде потвърдена от другите две инстанции, то Цецо ще избита гнева на затворниците на свой гръб.

Софийски градски съд призна за виновен и осъди на 4 години затвор бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, съобщи БГНЕС.

По-рано днес прокуратурата поиска 3 години условна присъда за Цветанов. Пледоарията по второто от делата срещу зам.-председателя на ГЕРБ - това за отказаните СРС-та срещу бившия ръководител на БОП-Велико Търново Орлин Тодоров, бе при закрити врата. Самият прокурор Калоян Ангелов отказа да каже каква присъда е поискал в пледоарията си.

Прокуратурата обвинява Цветанов, че той пренебрегвайки разрешенията, подписани от съдия, е поставил собственоръчно резолюции "Не!!!" на шест искания за СРС- та. Краят на процеса бе отложен в средата на май, заради постановление на прокуратурата за образуване на досъдебно производство, което съдът изиска, но не беше получил.

Няма коментари :

Публикуване на коментар