loading...

събота, 3 май 2014 г.

РАЗКРИТИЕ: Станишев тайно дава "Белене" на руснаците, подписа за АЕЦ "Козлодуй"

Livenews.bg вече разкри, че управляващите са подписали "на тъмно" сделка с американската компания “Уестингхаус“ за изграждане на VII блок на АЕЦ "Козлодуй".

ПОДРОБНОСТИ ЗА СДЕЛКАТА С АМЕРИКАНЦИТЕ ЧЕТЕТЕ ТУК!!!

Това е предизвикало огромен скандал с Москва, защото руската страна също имаше амбиции да участва в този проект. За да омекоти удара, лидерът на БСП, с чийто мандат бе съставено правителството на Пламен Орешарски, е потърсил спешно контакт с Владимир Путин. Според информацията, с която Livenews.bg разполага, възможно е в следващите три работни дни сензационно да се стигне до подписване на договор с Русия за изграждане на АЕЦ "Белене".

За съжаление на българското общество, това ще стане без преговори, без поставяне на условия и въобще по добре отработения метод "на тъмно". Явно чувствайки огромната заплаха от икономически санкции от страна на Русия, Станишев и другарите му бързат да "целунат ръка" на Путин.

ЗА ОГРОМНИЯ ГАФ НА ВИГЕНИН ЧЕТЕТЕ ТУК!!!

Още повече, че и близкият до сърцето на "червения" лидер външен министър Кристиян Вигенин забърка огромен дипломатически скандал. След изявление на МВнР стана ясно, че председателят на руската Дума Сергей Наришкин няма право да прекосява границите ни и планираното му посещение в София се отменя.

Няма коментари :

Публикуване на коментар