loading...

сряда, 28 май 2014 г.

Бойко, кого си победил?

Лицето Бойко Методиев Борисов е изпаднало в перманентен оргазъм от някаква победа. Бойко, съвземи се! Погледни малко по-реално на нещата! Истината е доста зловеща не само за БСП, но и за теб. Спечели с малко над 11%, но от 30% гласуващи. Резултатът е силен като проценти, но не и в абсолютна стойност.

Като се погледне резултатът на партията на Борисов се оказва, че за Бойковата чета са гласували една-трета от гласувалите, а те са една трета от имащите право на глас.

Това достойна победа ли е? За каква победа изобщо можем да говорим при положение, че за пореден път станахме свидетел, че негласуващите са огромната част от българското общество.

Бойко, като си толкова добър политик, защо не изкара хората до изборните урни на 25-ти май.
Какво ще направи Бойко с пировата си победа при положение, че отдавна е изпаднал в политически и морална изолация.

Борисовата чета стои в ъгъла и една победа на евровота при такъв процент негласуващи не променя нещата. Това, че Бойко иска да се върне на власт и хленчи като напикано бебе е ясно на всички.

Николай Бареков от първото си явяване на избори взе отличен резултат, но не ходи да се бие в гърдите. Това е мъжкото и достойно поведение, а не поведение в стил Бойко Методиев Борисов.
Николай Георгиев





Няма коментари :

Публикуване на коментар