Пропускане към основното съдържание

Бойко, кого си победил?

Лицето Бойко Методиев Борисов е изпаднало в перманентен оргазъм от някаква победа. Бойко, съвземи се! Погледни малко по-реално на нещата! Истината е доста зловеща не само за БСП, но и за теб. Спечели с малко над 11%, но от 30% гласуващи. Резултатът е силен като проценти, но не и в абсолютна стойност.

Като се погледне резултатът на партията на Борисов се оказва, че за Бойковата чета са гласували една-трета от гласувалите, а те са една трета от имащите право на глас.

Това достойна победа ли е? За каква победа изобщо можем да говорим при положение, че за пореден път станахме свидетел, че негласуващите са огромната част от българското общество.

Бойко, като си толкова добър политик, защо не изкара хората до изборните урни на 25-ти май.
Какво ще направи Бойко с пировата си победа при положение, че отдавна е изпаднал в политически и морална изолация.

Борисовата чета стои в ъгъла и една победа на евровота при такъв процент негласуващи не променя нещата. Това, че Бойко иска да се върне на власт и хленчи като напикано бебе е ясно на всички.

Николай Бареков от първото си явяване на избори взе отличен резултат, но не ходи да се бие в гърдите. Това е мъжкото и достойно поведение, а не поведение в стил Бойко Методиев Борисов.
Николай Георгиев





Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.