Пропускане към основното съдържание

МЕГАСКАНДАЛ: Сирийската свободна армия поиска Югоизточна България

Супер скандално изказване направи представителят на Сирийска свободна армия у нас Осама Башир, който в прав текст обяви пред Нова телевизия, че би било добре, ако правителството им предостави обезлюдените села в Югоизточна България, в Странджа, за да могат неговите сънародници да се настанят там.

Башир поиска още сирийските бежанци в България да не бъдат разделяни на различни места, а да живеят в един регион.

Това в политическия и в сферата на сигурността анализ се нарича ключово изречение.

Стотиците нелегални, които преминават границата денонощно пеша и вече са хиляди могат скоро да сбъднат мечтата му. А може и това да е тестово изказване, за да се види докъде е стигнал разпада на държавата в България и как да се действа по-нататък по вече очевидния план за превръщане на България в буферна база на близкоизточни интереси.


bezpartien.com

Коментари

  1. gricki oficher i edin metir nema d a namerad zasto zastoto bilgarite s a ymni nema da im dadit nisto ste im dade zemia no za den dva tri posle obratno v siria a koito zloopotrebiava bilgarina akto se napie s po edna rakia boi boi boi na koito my prechi v slycheia siiecho da i toi e chovek no tyk e bilgaria samo na bilgarite tyrist moze d a bide no ne za dilgo vreme id azloopotrebiava nitoi krade zastoto bratiata od panagioriste ste gi xvanad i loso im se pise taka che mnogo vnmavaite s bilgarite te sa divi kato gi iadosas ias pii xodi si no ne zakachai zenite i ne zloopotrebiavi s dobribrinata i ychtivosta na dobrite bilgari VIN SIRIISTITE OT BG den dva tri godina no ne z a postoiano che ste vi sma4kame kato klecka

    ОтговорИзтриване
  2. gricki oficher ste dadem xlep na vseki ste my pomognem no vseki edin od tiax trebva pismeno pred notarioyusa polichiata pravitelstvoto da garantira che nema da pravi pakysti kakto onova momiche koeto go jaklaxte na vsi4kis e dadem xliap no trebva da si xodite da si anmerite dryga dirjava nemate rabota tyk ne bix iskal d a mi ijnasilvate momichetat nito maikite nito xorata zastoto siriichite s a dinamid te ste kolad i s e kradit ste ebid nasite momicheta bilgarikite s kakvo sme zasluzili tova da si pravi vseki mangal i tisganin loso v tazi dirjava zasto trbva d aima zakonost d a s e spazvad vsi4ki zakoni na republikata kakto as imam prava iti taka trebva vseki edin da zivee spokoino moite dedi vsi4ki nie sme dali zivota si za tazi dirjava a komynistite i politichite kraditi vzimad sypsiidii primerni parvanov boiko ili sedes koi bi zivel s sirietsa na edna staia da spi s nego d a ne zabraviame che vsi4ki tezi sa bolni od spin da gladni sa no zasto da si pravad kakvoto si iskad v moiata dirjava as plastam danachi nikoi negi spazva da pomognem no kakva e garanchiata ot tezi mirliovchi tezi izchadia koito se kradit kolad se lizad vseki edin bilgarin malko red be tova nesme zoygla a edna tsivilizovana dirjava s moral etika vseki edin od nas iska d a spi spokoino a ne dasteria ti da spi s sirietsa kakvo e tova nesto .zastoto tova se stava da iskate i ne siiriichite sa edno mrisno gadno pleme koeto ste navredi mnogo xora Neka bidem chovechi no neka da ne bidem edni glypachiTova e prosto e SIriichite d a ziveiad s politichite kuzov volen boiko nadejda komynistite da s tex da si jiveiad no bes nas.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.