loading...

четвъртък, 29 май 2014 г.

Най-хубавите гърди за 2013 година

След оспорвана битка, публиката реши кои са трите звездни дами с най-красив бюст за 2013г. Факт е, че знаменитостите всячески се стремят да покажат прелестите си, но някои от тях се отличиха с най-пищни и добре оформени естествени дадености.

На трето място е лъчезарната актриса Аманда Сийфрид. Тя смени и цвета на косата си и вече не е блондинка, а тъмно кестенява, но определено новата визия много й отива. Синеочката се е снимала не в един и два филма, в които позира чисто гола. Секси формите й винаги са 7513събирали мъжките погледи, а ето и че е оценена по достойнство. На второ място е супермоделът Емили Ратайковски. Тя е една от най-горещите мацки, които някога са са заставали пред обектива и заслужава сребърния медал.

Титулярът в класацията е скандалната актриса Линдзи Лоън. Девойката е известна с пристрастията си към алкохола и наркотиците, но несъмнени е изключително сексапилна и редовно показва естествените си гърди както във филмите, в които участва, така и в любителски фотосесии, които заснема и споделя с феновете си в мрежата.

По-голямата част от нашите звезди не могат да се похвалят с красив естествен бюст. Почти всички певици, независимо в кой бранш се изявяват, са напълнили деколетата със силикон и няма как да участват класация, подобна на тази. Изключение обаче прави фолк фурията Джина Стоева, която има абсолютно натурални и доста пищни гърди, които изглеждат перфектно. Именно тя нашето предложение за най-красив бюст сред бг звездите.

nauho.bg

Няма коментари :

Публикуване на коментар