Пропускане към основното съдържание

Левскар №1 скочи на феновете: „Вън наркодилърите от Герена!“

Бившият председател на фенклуба на „Левски“ Златин Тепсиев – Голди скочи срещу наследника си Владимир Владимиров – Гугутката и срещу тарторите от хулиганската групировка „София Запад“.

В обръщение, разпространено в Интернет, Тепсиев обвинява новите тартори на агитката на „сините“, че са прогонили хиляди редови привърженици на „Левски“ с бандитските си прояви.
Малко по-късно Голди Таепсиев обяви, че не е автор на тази декларация и че някой си прави лоша шега с него и с феновете на „Левски“. Въпреки това „Инфонюз“ публикува обръщението, подписано от Златин Тепсиев, заради верните констатации, които се съдържат в него.
zlatrin

 „Официално се обръщам към София – Запад, които знаят истинската история по моето напускане. То стана след договорка между Батков, Баждеков, Гонзо и хората на Гугутката.
Аз и Главата водихме тима в България и чужбина, по наше време секторите бяха пълни, нямаше изтъпления, на 2 наши конференции в НДК горе по стълбите висяха черните дрехи и якета на Люлинците, принудиха ме да си тръгна, за да командват Сектор Б.
Запад седят зад 6 погрома на бензиностанции в Стара Загора, на Пазарджик, Перник, Бургас, Щумен и Ловеч…

По наше време това бе невъзможно, поне 1 поколение трябва да се смени от Сектор Б, за да не се помни това, което люлинци направиха, заради тях вече сме 60 на 40 за червените комунета.
Няма ги рейсовете от Пловдив, Благоеврград, Стара Загора, Бургас, Хасково, Смолян, Русе и Търговище. Цялата провинция почервеня, защото се държат един за друг, заедност има при тях, а при нас тя изчезна. Съжалявам, че се огънах и дадох цялата мощ и сила на Гугутката и неговите черни якета, сега Батков разполага с тях. В периода 1998-2006 година постигнахме успехи като публики, ръководство и отбор.Сега двамата ми синове не ходят на мачове, защото не виждат нищо европейско в това…“

Златин Тепсиев, преподавател и левскар

infonews.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.