loading...

четвъртък, 10 април 2014 г.

Сексапилната данъчна от Бургас отказа да е сексбомба

Все още не е ясно бъдещото участие на сексапилната данъчна инспекторка от Бургас Малта Пандева в международния конкурс за сексбомби. Той трябва да се проведе на 11 април в столично заведение.

Името на Пандева се появи като участник и на официалната страница на конкурса във Фейсбук заедно със стари нейни снимки.Веднага след като се разшумя за участието й, самата Малта Пандева се скри от медиите, не вдига мобилния си телефон, а от три дни дори не е ходила на работа. От нейно име изявления дава официалното пресаташе на НАП Христо Узунов, съобщава flagman.bg.

Малта Пандева няма намерение да участва в конкурс за сексбомби, за номинацията си е научила от медиите, до този момент никой от организаторите не се е свързвал с нея, за да я покани, каза дословно Христо Узунов.

Според официалната информация, всички участнички в конкурса се номинират от други, а не се самопредлагат. Малта Пандева била предложена от група столични журналисти с ресор „Политика“, твърди Флагман.бг.

Около името на Малта Пандева се разшумя миналата година, когато тя бе назначена без конкурс в НАП, а в медиите лъснаха еротични снимки, правени специално за мъжките списания „Плейбой” и „Максим”. Морската сирена позира на корицата в 101-вия брой на „Плейбой“ през юли 2010г., а за „Максим” през април 2009 г.

По време на назначението й в НАП миналата година Пандева все още не беше получила диплома. В момента данъчната е с магистърска степен от БСУ.

Сексапилната брюнетка се снима още от 16-годишна. Самата тя обяснява по този повод, че никога не е позволявала фотографът и режисьорите да стигат с нея до крайности, граничещи с пошлото в порнографията.

БЛИЦ

Няма коментари :

Публикуване на коментар