loading...

сряда, 16 април 2014 г.

"Зелените" лъжат най-много

Най-големите манипулатори при организиране на подписки са партия „Зелените” и нейните съпътстващи структури „За да остане природа в България”, „Зелени Балкани” и WWF България.

Това се казва в позиция на НГК „Природата за хората и регионите” с председател Филип Цанов по повод скандала с фалшивите подписи в подписките на партиите, изпратена до медиите.

Оттам твърдят, че обичайната практика на тези организации е да маскират партийни подписки с подписки за зелени каузи. Така например при събиране на подписи за избори на пунктовете, организирани от Зелените,

водещите лозунги са да спасим Рила, Странджа или Витоша, а всъщност хората се подписват в подписка на партия „Зелените” за избори.

4 коментара :

 1. Кой не ги знае зеленишите, кой не е чувал за техните изцепки? Едва ли нещо ново има под слънцето – непрекъснато се забъркват в някаква скандали, непрекъснато ги спрягат за неправомерно вземане на обществени поръчки, за саботиране на добри и работещи инвестиционни проекти. Какво повече от това!?

  ОтговорИзтриване
 2. Искам най-накрая някой от тези измамници да попадне в затвора. Защото това е сериозно престъпление. Данните на хората могат да се използват за толкова много престъпна дейност – фалшификации и какво ли още не.

  ОтговорИзтриване
 3. Зелените да най-мръсните лъжци! Затвор за Тома Белев, Атанас Чобанов, Борислав Сандов и сие

  ОтговорИзтриване
 4. Предлагам Цацаров да сезира прокуратурата за измамите на "зелените" и най-вече Тома Белев!

  ОтговорИзтриване