Пропускане към основното съдържание

Борисов, Цветанов и Флоров участвали в банда за поръчкови убийства! (ВИДЕО)

Осъденият за поръчкови убийства – Петър Стоянов-Сумиста направи повече от разтърсващи разкрития пред ТВ7. Петър Стоянов –Сумиста , който лежи в затвора вече почти 5 години , след като бе натопен, че е правил поръчкови убийства най-после проговори и разкри скандални неща за Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Станимир Флоров.
Сумиста разказа в интервю за ТВ7 как е бил „нарочен” от самият бивш премиер на страната, дясната му ръка и бившия шеф на ГДБОП, защото е отказал да се включи в мръсните сделки и схеми на ГЕРБ.

От разкритията на Стоянов разбрахме ,че Борисов на няколко пъти е пращал хората си да търсят Сретен Йосич в сръбския затвор. Осъденият сподели, че той лично не е виждал Бай Миле, но няколко пъти се е засичал с въпросния Йосич. Петър Стоянов трогна всички и с разказа си , колко набожен човек е. Сподели ,че всеки ден се моли по два пъти –сутрин и вечер, а най-голямата му болка е ,че е пропуснал 4 Великдена, 4 рожденни дни на сина си и 3 Коледи.

ВИДЕОТО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

Сумиста разказа ,че на синът му е било обяснено още в самото начало как стоят нещата и кой стои зад ареста на баща му, и че детето вече знае що за лъжци и измамници са Борисов, Цветанов и Флоров. Несправедливо закопчания Стоянов разкри ,че тези хора имат особено голям интерес той да е в затвора и ,че причината да го тикнат зад решетките е ,че Борисов и Цветанов в комбина с бившия главен на ГДБОП се почувствали силно обидени от факта, че не са успели да задържат една от най-големите банди за поръчкови убийства у нас.

informiran365.net

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.