Пропускане към основното съдържание

САЩ струпват войски в Полша?

Полша е предложила на САЩ и НАТО да разположат на нейна територия американски войски заради събитията около Украйна. Това съобщи в неделно интервю за вестник The Washington Post полският външен министър Радослав Сикорски.

Според думите му той вече е обсъждат въпроса с държавния секретар на САЩ Джон Кери и главнокомандващия Обединените въоръжени сили на НАТО в Европа американския генерал Филип Бридлав.

В събота прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков предупреди, че „още една крачка на НАТО към руските граници ще повлече след себе си прекрояване на цялата европейска архитектура на сигурност”.


bulgarian.ruvr.ru

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.