Пропускане към основното съдържание

Вижте кои партии се борят за Европарламента

Крайният срок за подаване на документи на партиите и коалициите за участие в изборите за Европейски парламент у нас изтече вчера.
Ето формациите, които се регистрираха за битката на 25:

КОАЛИЦИИ


Коалиция за България
България без цензура
КОД
АБВ
Националистически партии на България - "Свобода"
Реформаторски блок
"Либертас България".


ПАРТИИ


ГЕРБ
Българска комунистическа партия
"Атака"
Българската левица
ДПС
Национален фронт за спасение на България
"Синьо единство"
БАСТА
"Глас народен"
"Зелените"
Съюз на комунистите в България
Зелена партия
Християндемократическа партия на България
ПП "Зелените"
ПП "Зелените" Зелените

Партия на Зелените
Национал-демократична партия
Българска демократична общност
Българска национално-патриотична партия,
Партия на българските комунисти.

 
НЕЗАВИСИМИ КАНДИДАТИ

Виктор Папазов
Александър Сандев
Румяна Угърчинска-Винсенти
Алекс Алексиев
Орлин Каменов Калев.

Сред независимите кандидати може да се появят и други, тъй като крайният срок за тях изтича на 14 април. Според правилата в Изборния кодекс ЦИК ще регистрира служебно всички партии, подали документи.

Предстои, обаче, проверка в ГРАО, която до 12 април трябва да установи редовни ли са подписките от 2500 избиратели, които формациите са внесли.

Днес Централната избирателна комисия започва да приема документи за регистрация на кандидатските листи за Европейския парламент.
Крайният срок за подаване на документите за тях е 18,00 ч. на 22 април 2014 г. - 32 дни преди изборния ден. До 23 април ЦИК ще определи чрез жребий поредните номера в бюлетината на партиите и коалициите от партии и независимите кандидати и ще ги обяви.

Желаещите да се включат в надпреварата за Европейския парламент са се увеличили в сравнение с 2009 г. когато за евровота бяха регистрирани 10 партии, 3 коалиции и един комитет.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.