loading...

вторник, 1 април 2014 г.

Петя Раева напира, ставам зам.-министър

Прочутата „калинка“ на ДПС – депутатката Петя Раева напира да става зам.-министър на регионалното развитие. Както МИГNews първи съобщи преди седмици, народната представителка, която влезе в настоящия парламент с малко над 400 гласа, е поискала да заеме поста на освободения Добромир Симидчиев.

На силно изрусената дама й омръзна да стои в парламента, казват нейни колеги.

Чрез верни дописници от пловдивски сайтове, тази нощ Раева разпространи „новината“, че председателят на партията Лютви Местан й обещал да е препоръча за заместник на строителния министър Десислава Терзиева. Освен това той демонстративно й скъсал оставката като шеф на структурата на ДПС в Пловдив.

Наместникът на Ахмед Доган е поискал от организацията да увеличат драстично гласовете за партията за предстоящите евроизбори.

Петя Раева се прочу след като отслабна драстично. Дамата, която почти не участва в парламентарните дебати, написа  дори и книга с диета за намаляване на теглото.  Раева се прочу и като една от депутатките, която се върза на медиите и отиде на среща в хотел, за да получи безплатен мобилен телефон.

Няма коментари :

Публикуване на коментар