Пропускане към основното съдържание

Момче разказа как е гледало по SKYPE изнасилването и убийството на приятелката си

Мъж, станал свидетел на изнасилването и убийството на своята бивша приятелка от мъж, влязъл с взлом в жилището й в Торонто.
Благодарение на дигитална камера младежът бе способен да обясни в съда до най-малкия детайл какво е видял в нощта на убийството й.Емоционалният Ксян Чао Менг обясни с помощта на преводач в петък как мъжът разбил вратата и нахлул в приземното студио при 23-годишната Киян Лю, докато той гледал случващото се по SKYPE. После последвали глухи удари и после тишина. Моменти по-късно непознат гол от кръста надолу мъж се появил пред компютъра и бързо го изключил. Брайън Диксън, актьор и обитател на сградата, е обвинен за убийството на Лю, съобщава The Star.

Докато през цялото време Диксън пледираше, че е невинен, миналата седмица той неуспешно се опита да сключи сделка с правосъдието в замяна на по-лека присъда. Той също е признал пред полицията, че се е срещнал за първи път с Лю в пералното помещение на сградата по-рано вечерта, когато тя е убита.

Голото тяло на Лю бе намерено цялото в кръв и сперма на 16 април 2011 г. Според Менг, вечерта преди убийството той е говорил с Лю с часове по Skype и QQ, китайската версия на MSN. Той е бил пред лаптопа си в Пекин, където е било следобед, когато Лу си правила домашното в Торонто, където е учила в Йоркския университет. Двойката бил а скъсала преди три месеца, но двамата останали приятели, като си говорили в интернет на всеки две седмици.

Менг каза в съда, че е гледал как Лю има на главата си слушалки, седейки пред компютъра в квартирата си. „Тя ми каза, че някой чука на вратата. Тя отиде да провери“, каза той. Когато Лю отворила вратата, Менг успял да различи фигурата на мъж. „Беше чужденец, не беше китаец“, добавя той.

Лю започнала да говори с мъжа, след това му дала телефона си. Мъжът започнал да прави нещо с телефона, а Лю седнала отново пред компютъра. „Изглеждаше, че мъжът си тръгва, когато изведнъж стана нещо ненормално. Мъжът се опита да се натрапи на Лю. Лю се опитваше да го изтика навън и да затвори вратата, но не успя да му попречи да влезе. Той искаше да я прегърне, а тя го блъскаше в гърдите“, разказа Менг. Последвала е борба и Лю била прикована към земята.

След това се чули два глухи удара и повече никакви звуци не се чули от Лю. После мъжът се появил пред компютъра гол от кръста надолу и го изключил. След прекъсването на връзката Менг веднага влязъл в чат стая, за която знаел, че се ползва от приятели на Лю написал, че тя може да е в опасност.

На следващия ден приятел на момичето се свързал с управителя на сградата, в която живеела Лю. Когато двамата отворили вратата на жилището й, те заварили момичето мъртво, а компютърът бил изчезнал.

Впоследствие генетичен материал, взет пот жертвата, уличава Диксън в престъплението.

БЛИЦ

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.