Пропускане към основното съдържание

Най-красивата българка или Анелия Димова


Красивата жена е доказателство, че Бог не си е губил времето напразно. Това може да си помислим като гледаме снимките на Анелия Димова.

Красавицата от Пловдив, която е запалена фенка на Левски е еталон за красота.

Жени като Анелия Димова са истинско доказателство, че българките са най-красиви. Анелия в момента е в Гърция и със сигурност служи като една прекрасна реклама за България.



Коментари

  1. Най красивата и най секси българка и левскарка и пловдивчанка САМО ЛЕВСКИ ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН И ЩЕ БЪДЕ ВИНАГИ ВЕЧЕН СИНЯТА ЛАВИНА КЪДЕТО МИНЕ ВСИЧКО ПОМИТА

    ОтговорИзтриване
  2. Абсолютно САМО ЛЕВСКИ

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.