Пропускане към основното съдържание

"Бойко Борисов поръча смъртта на Косьо Самоковеца!"

Интервюто на един от най-емблематичните кримигерой от прехода Димитър Вучев-Демби пред ПИК възпламени бомба.

Оцелелият в два атентата мъж разкри, че бившият началник на Национална служба Сигурност ген. Атанасов е давал съвети на сочения за контрабандист №1 Константин Димитров-Самоковеца, който бе разстрелян на площад Дам в Амстердам преди повече от 10 години. 

"Не познавам и не съм се срещал никога с никакъв Самоковец или който и да било друг от тази категория мафиоти!", отговори чрез фейсбук Атанасов.
Тази сутрин по Нова телевизия експертът по национална сигурност и културно наследство проф. Евгени Сачев обяви, че Косьо Самоковеца, който е кръстник на един от синовете на Вучев, е бил поръчан от иманярската мафия.

По този въпрос отново потърсихме мнението на Вучев. 

Интервю на Ивайло Крачунов

- Г-н Вучев, ген. Атанасов заяви по фейскук, че не познава Самоковеца и други мафиоти. Стоите ли още зад думите си, че Атанасов е съветвал Самоковеца за контрабандата?
- Може ли този гномчо да говори по този начин? Аз ли съм репресивната машина на Държавна сигурност, както излиза от думите му. Не мога да разбера дали потиците взимат пример за наглост от мутрите или обратното! Аз не съм мутра, задавам въпрос като общественик.
Косьо Димитров никога не е казвал за Атанасов - гном, казваше "ех, това гномче". Знаете ли какво е забранено на ремсиста?

- Предполагам, че му е забранено да лъже?

- Не, грешен отговор. На ремсиста му е забранено да се страхува. Ще съдя Атанасов за неизпълнение на задърженията му като началник на Национална служба Сигурност на Р. България. Ще му дърпам ушите на това гномче.

- Защо?
- Той не трябва да говори по Фейсбук, а фейс ту фейс. Нека да дойде пред мен и да ми каже това, което иска. Но явно го е страх и ще се надриска, ако се видим.

- За контрабанда на цигари или горива са си говорили Атаносов и Самоковеца?
- За контрабандата на цигари. Имам доказателства за това, което говоря. Съпругата на Косьо е жива и здрава.
Атанасов трябва да го е срам като шеф на Национална служба Сигурност. Като гледам лицемерното и лъжливо поведение на Атанасов и хората като него, в един момент усещам потребност и аз да вляза в политиката. Щом има такива като него в политиката, трябва да има и хора като нас.
Този цървул не е построил къща, не е засадил дори и едно дръвче, лопата в ръцете си не е държал.

- По Нова телезивия проф. Сачев заяви, че Косьо Самоковеца е поръчан от иманярската мафия. Вашият коментар?
-  Защо Люба Кулезич го е поканила? С какво е той професор? Кой изобщо му е казал, че е професор?Този професор е по националната сигурност, но за антиквариата. Това, че имаш титла професор не те прави професор във всички области, а само в тази, в която си профилиран. И като е така, тогава какво ще говори този тъпак?

- Защо бе ликвидиран Косьо?
- Ако е най-изначално отдолу, всичко е заради жена. И оттам вече започват пари, Маргини, Бойковци...

- Вярно ли е, че сте бил заедно с Косьо и Цеци Красимирова в Холандия?
- Абсолютно вярно. Аз, Константин Димитров и Цеци Красимирова сме били няколко пъти в Холандия преди да го утрепят. Службите там са ни записали. Искам да попитам защо тогава българските служби и Бойко Борисов като главен секретар не ме извикаха на разпит. Мен трябваше да извикат първи на разпит, а не го направиха.
Защо не ме разпитаха за убийството на Тони Клюна, след като съм му бил като брат?
Защо се пита този професор за Косьо, след като никога не го е виждал, а не бяха попитали мен на времето.

- Готов ли сте сега да бъдете призован като свидетел за убийствата на Косьо Самоковеца и Тони Клюна?
- Кой ще ме разпита мен, Бойко ли? Да излезе той с черния колан и аз с моя бял колан. Защо сега да ме разпитват, защо той не ме разпита когато беше на поста в МВР и веднага щях да ги насоча.
Имате ли представа защо не ме извикаха, ей така просто да ме разпитат?

- Какво бихте казал, ако тогава ви бяха призовали на разпит?
- Аз казвам само истината в интерес на народа. Как Борисов да ме извика? Та нали щях да му кажа, че той го е поръчал.

- Искате да кажете, че сте убеден, че Борисов е поръчал Самоковеца?
- Убеден съм не на 100, а на 110%. По всяко време могат да ми бъдат взети кръв и урина, за да се види, че не използвам нито забранените, нито позволените от закона наркотици. Понякога за това съм изнервен, защото не взимам нито забранени, нито позволени субстанции. А тези, които твърдят, че съм наркоман да ме извикат на доджо-то  (тренировъчна зала за японските бойни изкуства-бел.авт), за да видим кой кое е. Аз не се притеснявам, че ще ме набият.
В едно свое стихотворение Пеньо Пенев казва "банда алчни бизнесмени заробиха България". И затова трябва да има нови играчи в политика, за да се разбишка старото. Това е!
Прочетох наскоро, че Бойко Борисов се оплаква на Мартин Шулц. Каня Шулц да дойде при мен, за да види как живее босът на босовете, а не да ходи в сарая в Драгалевци.
През последните 10 години мен ме изкараха престъпен бос. Нека Шулц да дойде при мен, без да се притеснява. Живея със съпругата и трите си деца. Няма да го отровим, но нека да види, кой е босът на България.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.