loading...

сряда, 12 март 2014 г.

Вижте най-скъпите компаньонки в света!

Те не са еднакви – има огромна разлика от жената на магистралата, до тази, която ще дойде у вас срещу няколкостотин долара. Виж още: Най-популярните порно звезди в света  Най-елитните момичета печелят по 5-цифрени суми на вечер.
Обикновено те не работят с тарифа за вечер, а за седмица или уикенд, но тук цените са разбити за вечер.
Вижте най-скъпите компаньонки в света:

10. Захия Дехар – 1 200 долара
Zohia-Dehar
Тя прилича на копие на кукла Барби. Нейната тарифа по принцип е 32 000 долара на месец. Сумата от 1 200 долара на вечер е изчислена. Най-вероятно тя не работи „на вечер“, а има 1-2 „спонсора“, на които предоставя компания през месеца.

9. Лоредана Джоли – 2 000 долара/вечер
Loredana-Joli
Лоредана е една от жените, с които бе засечен Тайгър Уудс. От снимките си личи, че явно харчи голяма част от хонорарите си за пластична хирургия.

8. Джъст Касандра – 3 000 долара на вечер
Djust-Kasandra
Тя е елитна компаньонка и взема само клиенти, които харесва. Обикновено се среща с тях лично и решава дали иска да „работят“ заедно. Има уебстраница, от която личи, че обича да пътува и да се среща само с мъже от висшата класа.

7. Ашли Дюпре – 4 300 долара на вечер
Ashli-Dupre
Може би сте чували за скандала с губернатор Елиът Шпицър в САЩ. Той бе хванат, че е клиент на Emporer’s Club VIP, чрез който е уреждал срещи с момиче на име Кристен. За шестте месеца преди да бъде хванат, той е похарчил 15 000 долара в този клуб. Според слуховете, откакто е губернатор той е похарчил 80 000 долара за компаньонки.

6. Мис Мая Блу – 4 500 долара на вечер
Miss-Maia-Blue
Тя има собствен сайт с цени и снимки. Тя публикува своя график на пътувания и урежда срещи из целите Съединени щати. В момента е обявила „предстоящи дати“ в Лос Абджелис, Вашингтон, Санта Фе, Чикаго, Палм Спрингс и Торонто.

5. Ава Ксиан – 6 500 долара на вечер
Ava-Ksian
Ксиян е бивш имотен агент от Ню Йорк. Тя казва, че е станала компаньонка, когато баща й се е разболял и е трябвало да му се направи скъпа сърдечна операция. Той нямал здравна осигуровка и тя започнала да печели пари така, за да му помогне. Таксува по 45 000 долара на седмица.
4. Натали Макленън – 16 000 долара на вечер
Natali-Maklenan
Някога те бе известна като компаньонка номер 1 на Ню Йорк. Била е на корицата на New York magazine, което я обяви за най-скъпа проститутка в града с официална тарифа от 2 000 долара на час. Накрая я арестуваха за пране на пари. След това тя написа книга.

3. Лорън – 24 000 долара на вечер
Loran
Лорън е анонимна, но нейни услуги се предлагат в някои сайтове. Известна е в мъжки форуми.

2. Най-добрите момичета на фестивала в Кан – 40 000 долара на вечер
Kan
Филмовият фестивал в Кан трае 10-14 дни през май и освен филмови звезди събира най-елитните компаньонки от цяла Франция. Най-добрите от тях могат да изкарат по 40 000 долара за една вечер! Те са ангажирани за солидни суми за няколко дни или седмица. Красят партитата на яхтите и ВИП клубовете, като са ангажирани с месеци по-рано.

1. Мишел Браун – 50 000 долара на вечер
Michele-Braun

Някога тя е ръководела агенция, предлагаща момичета. Тя е жената, която е издала известната холивудската Мадам – Хайди Флайс. Осигурявала е момичета за Тайгър Уудс.

http://profit.bg/

Няма коментари :

Публикуване на коментар