loading...

сряда, 12 март 2014 г.

СКАНДАЛ: Волен гуля в чалга заведение с мацки по прашки

Волен Сидеров
Волен Сидеров отиде в заведение на чалга. Лидерът на „Атака“ се появил в бившия „Най клуб“ в края на миналата седмица, разказали пред „България днес“ очевидци.

Волен е посетил чалга заведението точно срещу сградата на парламента в четвъртък през нощта. Сидеров влязъл в нощното заведение в 4 сутринта. В този ден в дискотеката не е имало гостуващ изпълнител, а само парти с диджей и оркестър. Това не попречило на Сидеров и компания да се настанят удобно в едно от сепаретата на клуба, докато около тях дъни чалга.

Лидерът на „Атака“ е посетил клуба с мъжка компания. Той бил придружаван от няколко свои съпартийци и настоящи депутати.

След като се настаняват, няколко 150-килограмови бодигардове образуват жива верига около масата така, че никой случаен посетител да не може да заснеме как се забавлява народният представител.

Сексапилните танцьорки, които са част от атракцията в нощното заведение, също се приготвяли да си тръгват. Тогава управителят на заведението ги връща обратно. Мацките се прибрали в гримьорната и излезли оттам само по прашки. Наредили се около Волен и компания разсъблечени и страстно танцували...

Депутатите от „Атака“ признали пред „България днес“, че са посетили чалга заведението. Според тях сбирката под звуците на чалга ритмите е чиста случайност. Причината била не участието на някоя актуална фолкзвезда, а работна сбирка, съчетана с разпускане след тежки заседания и пленарни дни.

„Не е любимото място на Волен, просто е близо до парламента“, категорични са хората на Сидеров.

Изданието припомня и стари критики на лидера на „Атака“ към чалгата и към чалгизацията на България, които обаче се оказват лицемерни на фона на поведението му.

Няма коментари :

Публикуване на коментар