Пропускане към основното съдържание

Юрген Граф: Не е имало никакъв Холокост!

Какво е холокостът? Може би много от вас са чували думата, но не са знаели значението й, днес ще я научите, но освен това което е публикувано в Wikipedia, и всеки източник на информация, ще научите и информация която стои зад всички тези лъжи, пробутани ни от историята, пише изследователят Юрген Граф в новата си книга “ИЗМАМАТА ХОЛОКОСТ”.
Части от книгата се появиха тези дни и у нас и се разпространяват във Фейсбук, предизвикващи яростни дискусии и дори скандали между застъпниците на различните тези. Според Граф Холокостът е "избиването на 6 милиона евреи, циганите и всякакви други видове етнически раси по време на нацистка Германия, чрез газови камери (Концентрационни лагери)". Като, разбира се, всички обвинения падат върху раменете на Хитлер и той, и Нацисткият му режим на управление, биват смазани от СССР и от САЩ (Които главно фокусират силите си срещу Японците, те все пак са съюзници на диктатора).

Нека сега да преминем към лъжата, заради която всъщност започва една безсмислена кървава война, като дори е ползвано ядрено оръжие. Смята се че 6 милиона евреи биват избити през този период. Това не е истина, първоначално се твърди че жертвите са 2 милиона, след това се качва на 6 точно поради фалшификации от страна на световните сили, пише Граф. Всъщност дори не се наблюдава спад в броя на евреите, ами техният брой се увеличава.

Втората лъжа са Лагерите, в тях твърдят, се ползва газ наречен „Циклон Б“. Всъщност такива лагери има по затворите в цял свят по онова време, като функцията им е обезпаразитяване, самият газ е способен да отрови човек но в изключително големи количества, при такива количества газът би се просмукал в стените и би останал там така че днес да можем да намерим ясни доказателства – такива обаче няма, не са били ползвани големи количества от този газ за убиване на евреи. Всъщност те са се ползвали точно както и в останалите части на света – за обезпаразитяване и намаляване на епидемиите.

Изследване което е поискано от червеният кръст, така че да може да увеличи максимално жертвите, установява че максималният брой жертви е 300 хиляди, като се включват и надзиратели. Простата причина за това са сифилисът, чумата, изключително лошите условия на живот. След изследването, то бива покрито тъй като не се харесва на червеният кръст като бройка. Каква е мисията на Хитлер всъщност? Окончателно изселване на еврейската популация от Европа, открити са документи който твърдят това. Никога не е намерена скица как действат тези машини за убиване, никога не е намерено точно описание от свидетел. Не е възможно крематориумите да са работили така както е описвано, да изгарят стотици хиляди трупове.

Хиляди ревизионисти, хора който смеят да проучат холокоста и да заявят че той всъщност е една лъжа – биват убити, хвърлени зад решетките, биват им отнети всички човешки права или пък биват заключвани в психиатрични клиники до живот. “Единственият сигурен факт свързан с Холокоста е, че е забранено да се съмняваш дали го е имало”, заключава Юрген Граф.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.