Пропускане към основното съдържание

Бареков: Предсрочните избори са неизбежни

Това правителство няма да изкара нова зима и до края на годината ще има нови предсрочни избори, заяви лидерът на "България без цензура" Николай Бареков.

"Алтернативата на политическото статукво "България без цензура" и КНСБ заговориха в един глас за предсрочни парламентарни избори. Това е единственият начин за промяна в страната", категоричен е лидерът на партията Николай Бареков. Предсрочните избори стават все по-желани и видими, подкрепи го и президентът на профсъюза Пламен Димитров. Той цитира данни от изследване на КНСБ, които показват, че всеки втори работещ българин иска промяна и я очаква след евровота като смяна на статуквото в Народното събрание и властта. Съгласието за нуждата от ново начало стана ясно на среща между ръководството и експертите на ББЦ и на конфедерацията.

От синдиката обявиха, че ще изпратят свои консултанти за социално-икономическата програма на партията. "Подкрепяме идеите на ББЦ за увеличението на доходите, които нямат алтернатива, каза лидерът на КНСБ, който бе категоричен, че "България без цензура" ще е една от партиите, която ще има евродепутат. "Намирам голяма връзка между заложеното в нашата програма и предлаганите от вас основни тези в Манифеста. И вие, и ние изхождаме от макроикономиката", коментира зам. председателят на ББЦ Рада Коджабашева.

Бареков и Димитров коментираха и скандала между bTV и журналиста Димитър Цонев. Според лидера на ББЦ, истинската причина за изгонването на Димитър Цонев от телевизията, е че той си  е позволи да каже, че "подкрепя влизането на журналиста Бареков в политиката". Бареков окачестви случващото се като опит за налагане на цензура.

На въпрос на Livenews дали има планове да премахне данъка върху лихвите върху депозитите, Бареков заяви, че смята да премахне този налог, който е несправедлив, а в същото време носи едва около 100 млн. лв. приходи в хазната.

Николай Георгиев, Livenews

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.