Пропускане към основното съдържание

Бориса Тютюнджиева: Не съм правила секс със Силвестър Сталоун

Бориса Тютюнджиева влезе в конфликт в "Къртицата" с представящия се като охрана на US-звездите Емил Каменов заради негово намекване, че е спала със Силвестър Сталоун.
Каменов заяви преди дни в предаването, че Бориса е излязла от стаята на филмова звезда с две татуировки около раменете.

"С теб личен конфликт нямам, аз Сталоун на живо не съм го виждала, не знам как ти се е родила в главата подобна инсинуация, че съм спала с него. Аз не съм треторазреден модел, имам имидж, който градя с години. Благодаря на Господ, че родителите ми са ме изградили с много добра ценностна система.

Имаш пълното право да ми кажеш каквото искаш, но в съда. Аз няма да толерирам каквато и да е била спекулация. От моята уста за теб не е излязла лоша дума. Оттук нататък, който си позволи да ме злепоставя,  аз ще си потърся правата в съда. Ще те съдя до дупка", заяви Бориса. Тя бе категорична, че ще заведе в съда всеки, който си позволи да кажа нещо, с което я злепоставя.



Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.