loading...

неделя, 2 март 2014 г.

Никога повече ГЕРБ и Бойко!

ГЕРБ щели много скоро да се върна на власт, заяви Бойко Методиев Борисов в неистовата си надежда отново да яхне държавната машина.
Хората обаче помнят неговото управление, а това е най-сигурния сигнал, че партията на Борисов е приключила с управленските си амбиции. Разбира се ще бъде трудно разбрано от Бойко, който не се слави с бърз и точен ум.

Няма как да забравим някои интересни факти от времето на ГЕРБ. Обещаваха, че ще излезем от кризата през 2011 година, а още сме в криза и то най-вече благодарение на ерата "Борисов".

Голяма част от парите във фискалния резерв ги няма. В условия на криза държавата си раздаде милиони бонуси. Борисов назначи за директор на ДФ „Земеделие” лице с фалшива диплома. Бойко поиска от студентите да станат овчари. Футболистите на лидера на ГЕРБ се возеха в правителствения самолет? Симеон Дянков обложи с лихви влоговете на вашите деца! Пенсионната възраст бе вдигната. Цветанов само и единствено на думи пречупи "гръбнака" на организираната престъпност. Така и не стана ясно дали след като Алексей Петров бе арестуван, то бе хванат "Октопода" или "Октопода" хвана Алексей.

Бойко, няма да забравим Буда, а ти не забравяй, че помним . . .

Само желание да се върнеш на власт - не стига! То всеки иска да е на власт, но тази екстра трябва да се заслужи. Какво ново би ни предложил Бойко Методиев Борисов - нищо. Просто ГЕРБ иска да рестартира своето управление, защото осребряването на управленските лостове би тръгнало с нова сила.

КОЙ? КОЙ? Кой отпразнува първия си милярд "спестени пари" на купон в "Банкя"? С кои пари партия ГЕРБ бе създадена, да не би да е с пари на Столична община. Само между другото да спомена, че тогава кмет на София бе небезизвестният Бойко Методиев Борисов.

Стига си ни облъчнал от телевизионния екран с твоите мераци да управляваш! Спри се, досаден, нахален си вече! Стига си разправял по площадите, че всеки, който си позволи да те критикува е бил създаден в сараите на Доган. Много елементарно звучат тези махленски приказки, но това си е нивото на Бойко, не трябва да му се сърдим, толкова си може.

Нищо лично, просто факти...

Няма коментари :

Публикуване на коментар