loading...

понеделник, 31 март 2014 г.

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско отбеляза „Часът на Земята“ за втора поредна година

На 29ти март, Часът на Земята, хотелът изключи частично осветлението си от 20:30ч до 21:30ч във всички общи части, както и осветлението на фасадата на хотела. Винаги добре осветения хотел потъна в мрак за час, включвайки се в световната инициатива в защита на планетата.

Екипът на хотела използва случая, за да предложи на своите гости едно необикновено и различно преживяване. Някои от тях се насладиха на романтична вечеря на свещи край камината в средиземноморския ресторант „Коме Прима“ под звуците на нежна и приятна музика, докато други се забавляваха със своите семейства и приятели на лоби бара, който беше осветен с множество малки свещички. Атмосферата беше топла и приветлива, а гостите ‒ доволни и щастливи.

Генералният мениджър на хотела, г-н Атанасиос Манос каза: „Миналата година участвахме за първи път в световната кауза и след получените положителни отзиви от нашите гости, бяхме сигурни, че ще се включим отново.“ Той коментира още: „Надявам се, че в бъдеще, все повече хора ще вземат участие в „Часът на Земята“ в защита на планетата. Трябва да мислим от днес за бъдещето на нашите деца и колкото по-рано започнем, толкова по-добър и здравословен живот, ще можем да им осигурим. А можем и да ги поучим с личния си пример.“

Инициативата на хотела се превръща в традиция, показвайки как с общи усилия можем да спасим планетата.

За „Кемпински”:
Създадена през 1897, „Кемпински” е най-старата верига за луксозни хотели в Европа. Богатото наследство от безупречно обслужване и невероятно гостоприемство се допълва от изключителността и индивидуалността на нейните хотели. В момента портфолиото на „Кемпински” включва 75 петзвездни хотела в 32 страни и продължава да добавя нови в Европа, Близкия Изток, Африка и Азия. Всеки хотел отразява силата и успеха на търговската марка, без да омаловажава неговото наследство. Портфолиото включва исторически сгради, лайфстайл хотели, удостоени с множество награди, известни курорти и престижни резиденции. Всеки хотел предлага качеството, което гостите очакват да намерят, съчетано с културните традиции на съответния регион. Кемпински е един от основателите на Global Hotel Alliance (GHA), най-големия алианс от независими хотели в света.


Няма коментари :

Публикуване на коментар