loading...

понеделник, 17 март 2014 г.

Протестърите станаха за смях

Хем искат право на отговор, хем не знаят какви са правилата, че даже не го й пратили до медията, от която искат право на отговор.

Уважаеми госпожи и господа, подписали Отвореното писмо до Венелина Гочева, издател на „24 часа”.

Вестник „24 часа”, който е част от Медийна група България Холдинг, винаги е държал на коректността и предоставянето на всички гледни точки и позиции по даден проблем.

И в казуса с интервюто на г-н Любомир Денев, член на Надзорния съвет на Корпоративна търговска банка (КТБ), ще постъпим професионално и спазвайки етичните правила на журналистиката.

Бих искала да отбележа, че сте пропуснали да изпратите вашето искане по нормалния ред.

Вероятно още пътува. Аз не съм получила този текст, но той е бил разпространен в социалните мрежи и цитиран от отделни медии. Надявам се, че не това е била целта – да има скандал преди той да се е случил. Съжалявам, но няма да сме полезни в тази посока.

Очакваме вашето право на отговор в обем, адекватен на тези части от интервюто, които се отнасят персонално до «Протестна мрежа».

Ще бъда благодарна в аналогична ситуация «Протестна мрежа» или който и да е било , да адресира правилно подобни искания, защото правото на отговор е формална процедура.

Ще ви бъда благодарна и ако «Протестна мрежа» посочи адрес и лица за контакт. Целта е ако дебатът продължи, да знаем към кого да се обръщаме за становище, мнения.

Публикуваме тази покана за ваш отговор в сайта на «24 часа», защото и вашето отворено писмо достигна до нас чрез блога „noresharski”.

С уважение

Венелина Гочева, издател на вестник „24 часа”

Няма коментари :

Публикуване на коментар