loading...

понеделник, 31 март 2014 г.

Феновете на Левски се подготвят за протеста срещу Батков

Феновете на Левски се подготвят активно за протеста срещу Тодор Батков. Събитието е планирано за 2 април, сряда, от 18:30 часа. То ще се състои пред кантората на адвоката в центъра на столицата.

Фенове вече пуснаха и подписка в интернет срещу адвоката. Бе сформирана и група във Фейсбук, която препокрива исканията на Националния клуб на привържениците. Ето какво бе публикувано в нея:

„Граждански протест срещу лицето Тодор Костадинов Батков - мажоритарен собственик на акциите на ПфК Левски АД. В името на бъдещето на клуба и за да разсее съмненията, че действа като ликвидатор, на първо място, г-н Батков трябва да допусне външен одитор (Due diligence), който да направи цялостна ревизия на финансовото състояние на ПфК Левски АД и то да бъде публикувано в интернет, за да може всеки заинтересуван да се запознае с него.

На второ място, г-н Батков трябва да пусне в продажба акциите на ПфК Левски АД при прозрачна процедура. След като изпълни тези си задължения, на трето място, г-н Батков трябва да напусне ръководните органи на клуба, тъй като неговото присъствие е в противоречие с основната ценност, с която преди 100 години бе създаден Левски, а именно да бъде Отбора на народа", се казва в него.

Фенка №1 на Левски Анелия Димова заяви пред Livenews: "Искам Батков да се маха". Красавицата е на мнение, че доброто на "сините" минава през оттеглянето на Тодор Батков.

Николай Георгиев

Няма коментари :

Публикуване на коментар