loading...

събота, 15 март 2014 г.

Бойко Борисов се фука със секси асистентка

Шармантна асистентка на Бойко Борисов се оказа най-запомнящото се нещо на конгреса на Европейската народната партия.

Очарователната брюнетка, която придружаваше лидера на ГЕРБ на върховния форум в Дъблин, попадна на две снимки на официалния сайт на ЕНП, както и в профила на дясно-центристите в платформата за споделяне на снимки Flickr. „Мъжкото съсловие сред делегатите и гостите на десните партии масово обръщаше глави след нея. Тя определено беше най-хубавата жена на конгреса. Нямаше начин официалният фотограф на народната партия да не я забележи”, разказаха присъствали на политическата седянка в Дъблин.
Асистентка на Бойко събра очите на елита на ЕНП в Дъблин (ГАЛЕРИЯ)
Фотографът на ЕНП не е пропуснал и другите два емблематични за герберите сюжета – притискането на украинската политическа звезда Юлия Тимошенко към Бойко Борисов и присядането на германския канцлер Ангела Меркел между Цветан Цветанов и Йорданка Фандъкова.
Очарователната брюнетка, която придружаваше лидера на ГЕРБ на върховния форум в Дъблин, попадна на две снимки на официалния сайт на ЕНП, както и в профила на дясно-центристите в платформата за споделяне на снимки Flickr Очарователната брюнетка, която придружаваше лидера на ГЕРБ на върховния форум в Дъблин, попадна на две снимки на официалния сайт на ЕНП, както и в профила на дясно-центристите в платформата за споделяне на снимки Flickr
Фотографът на ЕНП не е пропуснал и другите два емблематични за герберите сюжета – притискането на украинската политическа звезда Юлия Тимошенко към Бойко Борисов Фотографът на ЕНП не е пропуснал и другите два емблематични за герберите сюжета – притискането на украинската политическа звезда Юлия Тимошенко към Бойко Борисов
И присядането на германския канцлер Ангела Меркел между Цветан Цветанов и Йорданка Фандъкова. И присядането на германския канцлер Ангела Меркел между Цветан Цветанов и Йорданка Фандъкова.

Няма коментари :

Публикуване на коментар