loading...

понеделник, 10 март 2014 г.

Левски излиза с топ моделка срещу ЦСКА

Десислава Стоянова
Вечното дерби между Левски и ЦСКА се завръща тази събота. "Сините" вече четвърти мач не могат да вкарат гол на своите противници, но пък за сметка на това могат да разчитат на сериозна подкрепа от страна на публиката. Левски има твърде силна подкрепа и от страна на нежната половина.

Така например топ моделката Десислава Стоянова ще подкрепя "сините" по пътя има на спасяване на сезона. Красавицата, която е запалена фенка на левскарите, няма намерение да щади своята подкрепа по време на Вечното дерби. Жени като Деси Стоянова могат да служат за чаровно знаме в голямата битка.


И двете агитки в момента активно се подготвят за съботния мач. Хореографията и този път ще бъде неизменна част от атракцията по време на дербито. През последните години доста пъти на трибуните е било значително по-интересно отколкото на терена.

Отдавна и красивите жени са на стадиона в подкрепа на любимия отбор. Съботният ден обаче ще отговори на въпроса, кой ще спечели битката на терена и извън него.

Фейсбук и интернет форумите са пълни с призиви за подкрепа от страна и на двете агитки. Въпрос само на броени дни е да видим, кой ще излезе победител от футболния и виртуалния сблъсък.

Николай Георгиев

Няма коментари :

Публикуване на коментар