loading...

четвъртък, 13 март 2014 г.

Софиянки предлагат секс за 2 лева

Невръстни ромки се предлагат срещу 10 лева в квартал "Разсадника", оплакаха се възмутени жители на района. Те разказаха, че момичетата бягали от дом за деца, лишени от родителска грижа в района и били готови на всякакви сексуални услуги, за да припечелят някой лев.

Девойките, облечени в евтини предизвикателни тоалети, опитвали да уловят клиент много агресивно и преследвали даже възрастни мъже, които бързали за работа. Те се пазарели и вървели след "жертвата", като упорито разказвали за уменията си, като даже отбивали от цената и стигали до 2-3 лева, разказаха пред "Всеки ден" получили сексоферти от района. Момичетата обяснявали, че са гладни и имат нужда от дрехи.

Като пиявици са, вървят след теб и нареждат какви чудесии могат да правят, обясни мъж, който редовно бил обсаждан от мургавите момичета. Малолетните оставали доволни, когато им подхвърляли милостиня от лев-два, без да се възползват от тях. Въпреки че хора от квартала сигнализирали в дома за сираци, възпитателите не можели да удържат палавите девойки, които често бягали и нощем през оградата. Жените в квартала пък били постоянно нащрек, да не би половинките им да се изкушат от евтинията и да кръшнат с мургавите прелъстителки.

Няма коментари :

Публикуване на коментар