Пропускане към основното съдържание

Появиха се скандални голи снимки на известна журналистка (18+)

В социалните мрежи се появиха скандални снимки, чийто автор твърди, че те са на известната руска телевизионна водеща Дана Борисова.

Снимките са съпроводени от мини монолог, посветен на 37-годишната водеща с искането тя да върне подаръците, получени през месеците на интимно общуване. 


По думите на мъжа, любовната им връзка е продължила няколко месеца и двамата се разделили наскоро по неразбираеми за него причини. Дана, престанала да му вдига телефона, да отговаря на електронните му писма и есемеси.

Мистериозният любовник обаче с подлото си деяние не успя да постигне желания ефект. „Ако този човек е искал да ме засегне, то да знае, че не е успял. На снимките няма нищо, което може да ме разстрои. Исках да се срещам с обикновен мъж, а не със знаменитост“, сподели Борисова пред „Комсомолская правда“.

Коментари

  1. Жалко само ,че някой от псевдоморални подбуди е развалил хубавите снимки с това цензуриране.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.