Пропускане към основното съдържание

Проф. Драгомир Драганов: ОкуПатките миришеха на хормонална течност

Трябваше да дойдат баретите, заяви преподавателят от СУ

За наличието на алкохол и любовни приключения по време на окупацията на Софийския университет, разказа проф. Драгомир Драганов пред БЛИЦ.


"Една ранобудна девица спа като пън до 10 сутринта цяла седмица, на пейката тук, във фоайето. И във вторник не можем да я събудим. Егати ранобудните!
Колегите едва я вдигнаха. Миришеше на странна смесица от две течности. Едната явно беше алкохолна, а другата, как да се изразя, за да бъда по-мек, беше хормонална. По едно време се бяха изхитрили и ползваха диванчетата в кабинетите ни, не без помощта на някои наши колеги, разбира се. Днес един от тях дори ми се похвали, че неговият кабинет се водел „три звезди”, разказа професорът.

Той допълни: Полицията не пусна спонсорите с пиячката. Абе, трябва да попитате чистачките какво изнесоха след окупантите! Какво ли не имаше в черните чували! Аз го знам, а, предполагам, и вие се досещате... Аулата беше превърната в кочина! Това не се е случвало от 1908 г., когато Фердинанд затвори университета. И днес омърсиха Аула Магнум, откъдето минава най-тържественият миг в живота на един студент – връчването на дипломите.
"Толкова не измислихте някакъв смислен призив за толкова време?

Навсякъде има кауза, тука - не. Пак питам: добре, Орешарски го няма, и задавам вашия въпрос – а кой? Стана една девойка от окупантките, т.е. окуПатките, както аз ги наричам, и викна: “Долу “Южен поток”!”. Аз викам: опа-а-а, що ми замириса на шистов газ? Трагедията е, че тези соросомолчета, соросоидчета или кретеноиди, що да не използваме най-точната дума, наистина нямат собствена кауза!", каза Драганов.

"Ректорът Илчев, който също ми е бил студент, и дори сме приятели, се обърнал към прокуратурата. Каква прокуратура, бе!? Звъниш направо в МВР и казваш: „Цветлине, пращай баретите!”, каза още професорът.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

ИЗВЪНРЕДНО: Дадоха Денков на главния прокурор за държавна измяна

Новосформираният кръг „Първо България“ дава на прокуратурата премиера Николай Денков по подозрение в държавна измяна.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.