loading...

неделя, 9 февруари 2014 г.

Проф. Драгомир Драганов: ОкуПатките миришеха на хормонална течност

Трябваше да дойдат баретите, заяви преподавателят от СУ

За наличието на алкохол и любовни приключения по време на окупацията на Софийския университет, разказа проф. Драгомир Драганов пред БЛИЦ.


"Една ранобудна девица спа като пън до 10 сутринта цяла седмица, на пейката тук, във фоайето. И във вторник не можем да я събудим. Егати ранобудните!
Колегите едва я вдигнаха. Миришеше на странна смесица от две течности. Едната явно беше алкохолна, а другата, как да се изразя, за да бъда по-мек, беше хормонална. По едно време се бяха изхитрили и ползваха диванчетата в кабинетите ни, не без помощта на някои наши колеги, разбира се. Днес един от тях дори ми се похвали, че неговият кабинет се водел „три звезди”, разказа професорът.

Той допълни: Полицията не пусна спонсорите с пиячката. Абе, трябва да попитате чистачките какво изнесоха след окупантите! Какво ли не имаше в черните чували! Аз го знам, а, предполагам, и вие се досещате... Аулата беше превърната в кочина! Това не се е случвало от 1908 г., когато Фердинанд затвори университета. И днес омърсиха Аула Магнум, откъдето минава най-тържественият миг в живота на един студент – връчването на дипломите.
"Толкова не измислихте някакъв смислен призив за толкова време?

Навсякъде има кауза, тука - не. Пак питам: добре, Орешарски го няма, и задавам вашия въпрос – а кой? Стана една девойка от окупантките, т.е. окуПатките, както аз ги наричам, и викна: “Долу “Южен поток”!”. Аз викам: опа-а-а, що ми замириса на шистов газ? Трагедията е, че тези соросомолчета, соросоидчета или кретеноиди, що да не използваме най-точната дума, наистина нямат собствена кауза!", каза Драганов.

"Ректорът Илчев, който също ми е бил студент, и дори сме приятели, се обърнал към прокуратурата. Каква прокуратура, бе!? Звъниш направо в МВР и казваш: „Цветлине, пращай баретите!”, каза още професорът.

Няма коментари :

Публикуване на коментар