loading...

сряда, 5 февруари 2014 г.

Коя е дамата до Станишев?

Тя е млада, симпатична, с красиво тяло. И е от Левски...Не влиза никак в средностатистическия образ на привърженичките на БСП. Но за сметка на това обича партията, левите идеи и лидера Сергей Станишев. И твърди, че "втвърдява електората".

Коя е тя ли? Ами казва се Евдокия Христова от Габрово. И възбуди (в буквалния смисъл) духовете в Интернет с предизвикателната си фото сесия по сини бански. Нещо, което не се възприе добре от ортодоксалните социалисти, смятащи подобни изяви едва ли не за еретични.

Далеч по-интересно е да се помисли защо Евдокия понякога застава до Сергей Станишев на партийни митинги или срещи. И тук изникват въпросите...Дали това е предизвикано от желанието да се покаже "красивото лице" на БСП пред обществото? Или Станишев иска партията му да се асоциира с младостта? А защо точно Евдокия на няколко пъти заема това място, а не се прави "ротация" с други членки на ръководеното от Явор Гечев младежко движение? Или има и друга причина красивата габровка да е близо до лидера?

Ние разбира се, уважаваме правото на личен живот на Сергей Станишев. Както и правото му да ръководи партията както намери за добре. Затова може само чисто по мъжки да му завиждаме, че има близо до себе си подобна жена... 

Livenews

Няма коментари :

Публикуване на коментар