loading...

понеделник, 3 февруари 2014 г.

Мадама с голи снимки проби в младежкото ръководство на БСП, била фенка на Левски (СНИМКИ)

Националният съвет на Младежкото обединение на БСП има нова членка, която взриви партийните редици. Знойната красавица Евдокия Христова е на път да сътвори голям скандал в червената партия, след като пусна свои еротични снимки във "Фейсбук" и възмути възрастните комунисти, които са основен електорат на БСП.


Предвид застаряващия партиен актив, от ръководството вече нямат критерии за подбор на членовете си, особено сред младите, споделиха дългогодишни социалисти от Габрово, пише местният сайт centralnews.bg.
Евдокия стана известна не толкова с партийната си работа, колкото с голите си снимки в интернет, които сама си публикува, заедно с атрактивни визитки за себе си. „Управител на частна фирма в сферата на ресторантьорството, известна с култовия ресторант Калинчева къща в Трявна“, „ям шоколад в големи количества“ и „пътувам до непосещавани дестинации“ са само част от дейностите, с които Евдокия се охарактеризира сама. Иначе е по-скоро известна с прозвището „Левскарка №1“, което получи благодарение на полуголите си снимки, след като беше избрана за най-популярната фенка на „Левски“ след допитване във "Фесйбук". Наградата на габровската левскарка от БСП беше вечеря на свещи с любимия й футболист – испанецът Тони Калво.

Сега, отново с неморални действия, Евдокия се опитвала да пробие и в ръководството на партията в Габрово, разказаха възмутени местни социалисти, според които такива млади хора със съмнителни ценности нямат място в Българската социалистическа партия.

1 коментар :