Пропускане към основното съдържание

Дали Краля на кокаина не е Бойко Борисов?

Доскоро наричаха Брендо Краля на кокаина, а дали той не е друг? Този въпрос зададе от ефира на TV7 зам.-председателят на партия "България без цензура" Росен Петров по повод вчерашната акция на МВР в автокъщата на общинския съветник от ГЕРБ Орлин Алексиев.

Влизането но полицейски части в автокъщата, кафенето и дома на Алексиев след задържането на плавателния съд подсказва за връзка и наличие на оперативни данни между двете неща, коментира гостът. "За да влезе полиция там, това означава, че г-н Алексиев е ЛПОИ. Това е абревиатурата, която използва МВР и означава "Лице, представляващо оперативен интерес", каза Петров. "Не мисля, че такъв човек може да остане на постовете, които заема в момента. Той е невинен до доказване на противното, но един политик и при най-малкото съмнение за връзка с подобно нещо, трябва да подаде оставка, да си изчисти името и тогава да се върне", коментира Росен Петров.

Доскоро наричаха Брендо Краля на кокаина, но дали той не е друг, попита Петров. "Може би това е Б. Но ако името му фигурираше в тефтерчето на Златанов, той щеше да присъства с инициалите ББ. В някои среди на този ББ казват Белия генерал", разказа още той.
По повод на скандала с bTV, Петров коментира, че атаките към него вече са спрели. Но това се е случило след като беше обявил, че ако не бъдат преустановени, ще извади на бял свят нелицеприятни данни.

В предаването Росен Петров обяви още, че предстои Румен Йончев, който е в Парламентарната група на Коалиция за България да я напусне и да стане изразител на идеите на "България без цензура" в Народното събрание. Това в никакъв случай не може да бъде наречено подмяна на вота, защото г-н Йончев е избран като представител на ЗНС, какъвто той ще си остане, коментира Петров. "Атака не подмени ли вота когато 500 хил. българи гласуваха за тях, а те изведнъж станаха партия, която подкрепя ДПС?", риторично попита той.

Според Росен Петров политиците не се интересуват от дневния ред на обществото. В момента управляващите се вълнуват много повече от това как ще активизират електората си и дали Волен Сидеров ще влезе в парламента, за да гласува, но не и с реалните проблеми на хората. Държавата е голям длъжник на хората, работещи в сферата на сигурността, стана ясно още от интервюто на Петров."Политическият елит през последните години влезе в сферата на сигурността като мамут в стъкларски магазин. Покрай Държавна сигурност изгоря цялата система за сигурност. Опетни се името сътрудник. А всъщност полиция без агентура няма", заключи гостът.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.