loading...

вторник, 18 февруари 2014 г.

Ужас: Истинска война в Киев: На Майдана подпалиха БТР (НА ЖИВО)

На една от барикадите от страната на площад „Европейски” в Киев се води истински бой, като и двете страни използват оръжие и подръчни средства.
При опит барикадата да бъде пробита, една от бойните машини – БТР- е била подпалена с бутилки коктейли Молотов.Водачът на БТР-а е опитал таран на натрупаните на улицата преградителни вещи, но е заседнал и веднага е бил засипан с бутилки от запалителната течност. Вероятно има жертви, но засега до горящата машина не могат да се доберат пожарникари.

По данни на очевидци полицията настъпва, придвижвайки два водмета. Един бронетранспортьор се е врязал в демонстрантите и от него са излезли специални части „Беркут” и служители на украинските Вътрешни войски. От високоговорители силите на реда призовават демонстрантите да не оказват съпротива.Live streaming video by Ustream


От страна на протестиращите летят бутилки запалителна течност и фойерверки. Демонстрантите призовават органите на реда да се тръгват срещу народа.

Група демонстранти е опустошила посолството на Канада в Киев, предава РИА Новости. „Група младежи, въоръжени с палки, е нахлула в посолството на Канада в Украйна, където потрошили имуществото и се опитали да бият персонала. След това злоумишлениците похитили товарен автомобил, който бил насочен към тълпата и впоследствие опожарен”, се посочва в прессъобщение на украинското министерство на вътрешните работи.

Няма коментари :

Публикуване на коментар