Пропускане към основното съдържание

Бойко искал 10 000 протестъри да свалят Орешарски

Бившият премиер Бойко Борисов е бил готов да плати на Бисер Миланов-Петното 500 000 лева, за да събере 10 000 души на площада пред Народното събрание, които с метеж да свалят правителството на Пламен Орешарски.
Това обяви пред ТВ7 Йордан Бонев, съосновател заедно с Петното на националното движение „Свобода".

Сумата и условията са били уговорени на среща в дома на Борисов в Банкя, а една от „клаузите" в договора е включвала омаскаряването на лидера на партия „България без цензура" Николай Бареков.

„Борисов има клип, как влизаме с Петното в дома му", категоричен бе Бонев и подкрепи думите си с подробно описание на къщата на лидера на ГЕРБ. „Ако влезете в дома на Борисов, ще се впечатлите от ловните атрибути.

Влязохме през страничен вход. Има пътека към къщата, има прозрачна врата, плъзгаща се. Влизаш вътре и вляво е неговият офис. Той ни каза, че там навремето е била кочината. Всичко ще бъде потвърдено. Има доказателства за срещата. Те сега се намират в институциите. Прокуратурата още не го е казала, но ще каже. След като те разкрият за какво става въпрос, аз ще дам подробности", обясни Бонев.

Той за пореден път посочи, че на първата среща Петното е получил 12 000 лева аванс от Борисов, които обаче е изхарчил за собствени нужди, а не е поделил със съратниците си в „Свобода". „На срещата в къщата на Борисов Петното получи 12 000 лева. Аз не съм взел нищо. Ако сега си бях замълчал и 500 000 лева щяха да ми предложат. Но аз искам да се знае истината", завърши Бонев.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.