loading...

сряда, 8 януари 2014 г.

СКАНДАЛ: Зам.-председател на "Атака" се заканва на полицаи (ВИДЕО)

Десислав Чуколов не пропусна да се прояви и пред сградата на Областната дирекция на МВР във Варна. След безцеремонното си нахълтване на етажа на районната прокуратура в сградата на Съдебната палата, заместник председателят на Атака, показа арогантност и пред органите на реда.

Чуколов остана разочарован от факта, че не бе разпознат от полицаите, разположени пред входа на дирекцията, където на посещение бяха народните представители от националистическата партия, начело с Волен Сидеров.

Всички те отидоха на среща с шефа на полицията в морската столица – комисар Чавдар Нанков. Позабавил се малко, Чуколов се запъти към входа, малко по-късно от своите колеги. Насочвайки се да влезе, той или не е забелязал полицейския кордон, или е решил да мине свободно. По всяка вероятност е било второто, тъй като реагира изненадано и укори полицаят, че го е спрял и е трябвало да се легитимира с картата си на народен представител.

Униформеният, чиято единствена функция в случая е засилен контрол на пропускателния режим в сградата, деликатно му отговори: „Не сме длъжни да ви познаваме”.
При което националистът реагира с многозначителното: „А!”.

Реакцията: „Трябва да ви познаваме ли?”, на друг полицай от кордона, дойде в повече на народния представител, който освен, че отговори с утвърдителното: „Ами разбира се!”, гневно се обърна към униформения с питането, с очевидно заканителен подтекст: „Искаш ли да ме запознаеш за цял живот?!”.  

БЛИЦ


Няма коментари :

Публикуване на коментар