loading...

вторник, 7 януари 2014 г.

Цялата истина за боя на летище Варна

Името на мъжа, нападнат от лидера на "Атака" и свитата му, е Димитър Тихомиров Бахнев, 30-годишен, съобщи ПИК. Ето какво точно се е случило.

Скандалът е възникнал още на борда на самолета от София до Варна. Сидеров се е заял с французойка, която е пътувала заедно с друга жена, българка, на 11 ред на аероплана. Според непотвърдена информация французойката е била служителка във френското посолство в София.

След като е била нападната от атакиста, чужденката е поискала съдействие от старшата стюардеса на полета на "България еър". Жената е реагирала адекватно и е преместила чужденката отпред, в бизнес класата, за да е по-далеч от Сидеров. Това е отприщило допълнително гнева на политика, който е скочил скандално срещу стюардесата, поискал е документите на нея и на французойката.

Според очевидци повечето от пътниците са реагирали гневно на поведението на депутата. Сред тях е бил и Димитър Бахнев, който нарекъл Сидеров "простак" в автобусчето, което отвежда пасажерите от аероплана до сградата на терминала.

Тогава Сидеров и свитата му скочила на Бахнев и шофьорът на автобуса натиснал паник бутона, призоваващ органите на гранична полиция.

В момента целият екипаж на полета на "България еър" дава писмени показания в прокуратурата, научи ексклузивно ПИК.

2 коментара :

 1. Волен обеща, че лично ще шамари всеки, който го обижда. И спази обещанието си. Не може някакво пършиво, анонимно лайно да обижда български депутат. Пак добре, че Волен не му е теглил куршума.

  А летящата курва, т. е. стюардесата, също така плаче за бой!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Че си атакист - от далече ти личи. Че си с манталитета на Болен - още повече!

   Изтриване