Пропускане към основното съдържание

Вижте какъв е тайният план на ГЕРБ за връщане на власт!

Силна абстиненция е обхванала ГЕРБ. Партията на Бойко Методиев Борисов се гърчи от липсата на управленски механизми, за да може да осребрява своето политическо влияние. ГЕРБ бърза да се върне на власт, защото много "плъхове" почнаха да напускат потъващия кораб на Бойко.

Борисов и компания вдигнаха протестите, за да може да си го върнат на БСП за техния метеж по време на февруари миналата година. Въведоха се идеологически щурмови групи, които наложиха, че най-важното нещо в държавата е въпросът - КОЙ. Много от скандиращите дори не знаят, за какво става на въпрос, не знаят как се избира председател на ДАНС и не знаят, че освен председател в родното ФБР има и главен секретар. Защо не питат него, кой го е назначил, защо не се поинтересуват, как се назначават редови служители в ДАНС, а изпаднали в транс протестъри само повтарят въпроса - КОЙ.

Протестите обаче замряха и именно тук се намесва и партийното инженерство на ГЕРБ. Целта на Бойковата група е да радикализира недоволството на ударно намаляващите протестиращи, за да може да се постигне бърз резултат, преди всичко да е приключило. Именно затова са активирани и "къснобудните" да щурмуват Народното събрание на 10-ти януари.
Втората важна точка в плана на ГЕРБ е Доган. Почетният председател на ДПС ще бъде размахван като плашило, за да може хората да си кажат - по-добре ГЕРБ, отколкото Доган. Не случайно в първите дни на правителството "Орешарски", Борисов ударно говореше срещу Сергей Станишев, но ефект нямаше и затова водачът на ГЕРБ насочи своите словесни усилия към Доган.

Третата важна точка в тайния план на ГЕРБ е отново свързана с плашенето на електората. Непрекъснато се натяква, че от Европейската комисия ще ни спират ударно еврофондове. Това се натяква, но дори и мислителите от ГЕРБ не могат да кажат, ако Бойко се върне на власт, то как би спрял тази зла участ.

Така излиза, че опорните точки за правилно говорене в ГЕРБ са свързани с подкрепянето на всякакви протести срещу властта и плашене с лошия Доган и спирането на пари от Обединена Европа. Всички тези приказки ще бъдат подплатени с активна политическа дейност от страна на кметовете на ГЕРБ. Местните управници ще трябва да вдигат недоволството по места и да обясняват, колко лошо е правителството на "Орешарски".

Лека, полека обаче тайните планове на ГЕРБ стават явни, а това навежда на мисълта, че абстиненцията в партията на Борисов ще продължи с пълна сила.

Николай Георгиев

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.