loading...

петък, 31 януари 2014 г.

Телевизионна водеща стана хит с лесбийска сцена

Оферти за фотосесия в мъжки списания засипаха актрисата Константина Живова след лесбийската сцена в екшън сериала "Под прикритие". В епизода, излъчен в неделя, зрителите видяха най-обсъжданата сцена, в която Ина и екранната й партньорка играят проститутки от контингента на Иво Андонов.

В сцената, която предизвика бурни зрителски реакции, двете актриси не просто разменят интимни ласки помежду си, а се отдават на истинска страстна любов. Името на Ина Живова бе спрягано в скандал със Сано и половинката му Нели Атанасова. Светските клюкари веднага преписаха на младата актриса връзка с любимият телевизионен екшън герой. Ина е омъжена, а професионалните й амбиции са свързани с голямото кино.

На въпрос как се е подготвила за еротичната сцена, в която прави секс жена, обещаващата кино надежда споделя: "Това е работа, като всяка друга. Просто отиваш на снимачната площадка и даваш всичко от себе си." Дали мъжките фантазии ще оживеят на страниците на някое списание - Ина отказва да коментира. Сексапилната актриса е светски репортер в най-шумното женско шоу в ефира на TV7 - "Жените говорят".
БЛИЦ

Няма коментари :

Публикуване на коментар