Пропускане към основното съдържание

Аудиозапис доказва, че Борисов стои зад АБВ

Журналисти от вестник „Галерия” твърдят, че разполагат с аудиозапис на среща между Бойко Борисов, Георги Първанов и Румен Петков. Според тях от този запис се разбира, че проектът АБВ е тяхна обща кауза, както и че бившият премиер и бизнесменът Николай Гигов ще поемат кампанията по финансирането му.

Договорката била Първанов да изиграе ролята на троянски кон, като овладее БСП отвътре. След това щяло да се направи обединение с ГЕРБ за правителство на националното съгласие. В бъдещия кабинет, освен хора от обкръжението на Първанов и Борисов, влизали и няколко души от Реформаторския блок, според информацията на в. „Галерия“.

„Разполагаме със записи на които става ясно, че Румен Петков и Георги Първанов отделно са ходили при Бойко Борисов. Когато извадихме случая с Мишо Бирата, хората се интересуваха, от къде са дошли записите, а не се концентрираха около съдържанието им и затова сега не показваме записа, каза Кристина Патрашкова, главен редактор на вестника в предаването „Часът на Милен Цветков“ по Нова телевизия.

Патрашкова е категорична, че има договорка при рестартирането на проекта АБВ. Главният редактор на "Галерия" допълни, че Георги Първанов й се е обадил преди предаването като категорично е заявил, че не се е виждал с Борисов от години.

„Един от участниците в записите ги притежава, не казвам обаче, че той ни е информатор“, посочи главния редактор на в. „Галерия“.

Румен Петков, който се включи по телефона в предаването заяви, че изнесената информация е грозна манипулация.

„Това, че сме се срещали с Бойко Борисов, за да обсъждаме политически проект, за да говорим за сътрудничество е една грозна манипулация. Очаквам през следващите дни да чуя, какво ли не за себе си и за моите другари“, коментира Петков.

Николай Георгиев

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.