loading...

сряда, 4 декември 2013 г.

Скандални снимки: И ранобудните пият и пушат в Софийския университет

Ранобудните студенти, които потърсиха сметка от професорите Драгомир Драганов и Костадин Рабаджиев за употреба на алкохол в ректората на Софийския университет, са уличени в същите прегрешения.
Доказателствата бяха изпратени на редакционната поща на БЛИЦ от представящ се за бивш техен съмишленик, останал разочарован от поведената първо от тях компроматна война.

"Участвам в окупацията от началото и съм много засегнат, че се пусна клипче с професор Драганов и професор Рабаджиев, на което става ясно, че пият алкохол в Университета. Стана ми болно, защото преподавателите празнуваха професорска титла, а голяма част от студентите, които сега наричаме себе си "ранобудни" също са пили и правили изцепки в Университета", обясни подателят на сигнала.

Постъпилата информация сочи, че първата снимка е от купон по случай 8 декември. На нея ясно се вижда как на втория етаж в южното крило на ректората, където се помещава Историческият факултет, група студенти купонясва с бири и цигари в ръка. В сърцето на партито е все още неосъзналият се като ранобуден Константин Голев (със светлата тениска). Той е съавтор на видеокомпромата срещу Драгомир Драганов и Костадин Рабаджиев, които също имаха повод за празнуване - рожден ден и професорска титла.

Голев лъсва и във втора снимка, щракната в едно от помещенията на Софийския университет. На нея студентът и негови приятели са се качили върху няколко стола и куфеят до препълнена с различни алкохолни питиета маса. БЛИЦ разполага с още кадри, в които заедно с Толев се подвизават ранобудните Димитър Вълчев и Боряна Антонова, но засега се въздържа от публикуването им, тъй като все още не е установено мястото на заснемането им.

Няма коментари :

Публикуване на коментар