Пропускане към основното съдържание

Ранобудните напълно истерясаха, пускат партенки, че полиция ги обсажда

Десетината окупатори от ЮЗУ "Н. Рилски " ,които дни наред протестират в зала 501 на Първи корупс на университета, прескочиха границите на търпимостта. След като "ревнаха" за парно и ток и успяха да получат "топло и светло "със заповед на ректора Ив. Мирчев, днес окупаторите измислиха нов начин да привлекат внимание към себе си, информира struma.com.
Следобед на телефони на приятели и близки и в социалната мрежа Фейсбук, те разпространиха съобщение "Полиция пред Първи корпус". Проверка установи, че нито един полицай не е бил в Първи корпус днес. Според struma.com, истерията цели внимание и събиране на хора на обявения за 19 часа протест пред университета. Снощи, никой не се озова на призивите им за протест пред университета и днес те се впуснаха в акция. Дни наред около 10-15 студенти не ходят на занятия, не се явяват на изпити, криейки се зад идеята за протест и окупация в зала 501 зала.

Завчера се оплакаха, че ще бъдат репресирани без ток, парно и храна. И този проблем бе решен. Днес, обаче вдигнаха на крак граждани и полиция за проверка на сигнала, какво прави полиция пред Първи корпус, който за съжаление се оказа лъжлив. Студентите са на път да се провалят с окупацията си, тъй като стояха в стая 501, наричайки се окупатори-протестиращи, но не успяха да увлекат многохилядната армия на студентската младеж в Благоевград да ги последва в исканията им, отбелязва struma.com.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.