loading...

четвъртък, 12 декември 2013 г.

Борисов позорно избяга от неудобните въпроси

Привърженици на предвожданото от Николай Бареков движение "България без цензура" устроиха неприятна изненада за Бойко Борисов. Рано тази сутрин председателят на ГЕРБ бе посрещнат пред сградата на Нова телевизия от над 60 души, които му потърсиха сметка по въпросите, останали очаквано незададени от водещите на "Здравей, България" Ани Цолова и Виктор Николаев.

Въпреки че ежедневно критикува властта за отношението й към протестиращите, Бойко Борисов не посмя да се изправи очи в очи с недоволните от него. Вместо това, секунди преди пристигането му полицаи от СДВР отцепиха пътя, за да може бившият премиер и кортежът му от черен джип и брониран Мерцедес да влязат безпрепятствено през подземията на Нова телевизия.

След като Борисов използва помощта на униформените и при напускането си на сградата, активистите на "България без цензура" излязоха на улицата и я блокираха с телата си. Те призоваха председателя на ГЕРБ да събере кураж, да се върне обратно и да отговори на въпросите за връзките му със СИК, влиянието върху Нова телевизия и парите, които според политическите му опоненти е заграбил по време на 3.5-годишното управление на ГЕРБ.

БЛИЦ

Няма коментари :

Публикуване на коментар