loading...

събота, 21 декември 2013 г.

Отвратителен гей скандал в партията на Кличко (ВИДЕО 18+)


Сензационна декларация бе публикувана във фейсбук страницата на Волинската областна организация на партията „УДАР”, оглавявана от Виталий Кличко, съобщават украинските медии. В нея се казва, че местната организация, която е сред водещите в партията, излиза колективно от „УДАР”, потресена от „развратното поведение на Виталий Портников”
Причината за това безпрецедентно решение е разпространето видео, в което мъж, приличащ много на известния журналист и активист на Евромайдана Виталий Портников обладава отзад миловиден младеж. 

„Хомосексуализмът и педофилията са несъвместими с религиозните и нравствените традиции във Волин. Волин не е място за разврат!”, се изтъква в декларацията. В нея се настоява лидерите на опозиционните сили незабавно да осъдят „отвратителното поведение” на известния активист.

Украинските медии напомнят, че лидерите на опозицията Арсений Яценюк и Виталий Кличко, често се появяват на трибуната на Евромайдана в компанията на Виталий Портников.

Нито Витарий Кличко, нито Виталий Портников са коментирали скандала. Пред местни журналисти шефът на волинския „УДАР” Игор Алексев е обявил публикацията за лъжа.

СКАНДАЛНОТО ВИДЕО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

Няма коментари :

Публикуване на коментар