Пропускане към основното съдържание

Най-еротичното интервю (+18)

Мая се занимава с фотография от 5 години. Имала е доста участия в конкурси за красота в родния си град Плевен, където като дете е била манекенка на Visage. Сега се е посветила само на заснемането на професионални фотосесии.


1.Жените са секси в ...Летния сезон, рокля,изискано белио.

 
2.Случвало ли ти се е Секс на първа среща... Да беше страшен купон


3.Как би си представила твоята роля в сексиндустрията....Като лоша учителка, господарка, власна, кучка


4.Получаваш най-често комплименти за какво в теб...Трудно е да се каже предимно казват имаш прекрасно тяло, но може би за гърдите

 
5.Имала ли си неприлични предложения за секс.... Коя ли красива жена не е имала такива, да получавала съм


6.С какво би искала да се занимаваш... С дизайн и реклама

 
7.По кое не обичаш да те пип(т)ат....Зърната


8.Кои са най фрапиращите и пикантни моменти по време на твои фотосесии....Немога да се сетя за такива вмомента

 
9.Какво според теб трябва да дава и изисква една жена от един мъж и той на нея ?....Най вече любов и разбирателство има ли ги на лице другото е от безначение.

 
10.Харесван тип мъже ?.... Силни и красиви и добраци най вече,въпреки че и лошите не са за изпускане


11.Любими марки:дрехи,автомобили и други ?..... Bugatti, Lamborghini,BMW за коли ,Adidas,Terranova,Timbaland и др за  дрехи,Versace за парфюм

 
12.Как устояваш на напъните на твоите ухажори ?.....С пренебрежение за някои(повечето), считам ги за мои верни фенове

 
13.Какво е за теб секса и Моногамна ли си?....Секса не е всичко ,но е важен стига да е редовен,не обичам моногамието.

 
14.Склонна ли си да простиш изневяра ?.....Да ,прощавала съм,прощавали са ми и пак бих простила ,може би.


15.Любим спорт,спортист,отбор ?....Плуване и баскетбол,не си падам по футбола обаче като повечето моделки, иначе Левски завинаги 


16.Как подържаш фигурата си и тонуса си ?.....Ям много рядко , два пъти дневно по малко преедимно манджи,нямам много апетит и това е моята рецепта тя върви в комплект с динамичния ден.

 
17.Какви съвети би дала за добра фигура и красиви дамски форми ?....Спрете да се тъпче с полуфабрикати и обърнете малко внимание за спорт или танци без значение какви стига да има физическа активност.

 
18.Любим филм , актьор,музика ?....Филм Денят след утрешние ден,Пич къде ми е колата,Американски гангстер,актиор Джони Деп,Брат Пит и Анжелина Джоли,музика слушам хаус и рап музика,Dj Pacho B,Dj Dimas,Carl Cox,Deep Dish,Wu tang clan.Snoop Doog ,Easy-E,Bone Thugs, Bg Hip Hop и др


19.Голямата ти страст,слабост , хоби ?......Фотосесиите

 
20.Любимото ти място за почивка ,забавление ?....Море (Сл Бряг)


21.Идеалните мерки за теб ?.... 173 см  90 60 95

 
22.Кадрите ти които са ти били най трудни ?.....Тези във въздуха


23.Какво мислиш за еротичните фотосесии, ти би ли се снимала ?.....О правила съм много такива сесии,мисля че всеки човек които се чувства добре в кожата си и няма комплекси и скруполи няма проблем да си направи дори е хубаво да си има такива тайни кадри, поне за мен е така.

24.Събличайки се голотата на жената е нейна слабост или силно оръжие ?.....хах разбира се че е оръжие и то какво само :D

 
25.Какво най-много харесваш и нехаресваш в теб ?.....Харесвам очите и задника си, а нехаресвам носа и косата си



26.Как би се описала ?.....Пуделче, също толкова сладка и къдрава, иначе добър човек по душа,общителна,много откачена (хлапа ми дъската), малко наивна,широко скроена личност .



27. Най-скъпата ти вещ ?.... Компютъра и телефона



28.С какво се занимаваш ?.....С много неща,уча вишо за инжинер по промишлен дизайн,работя като камериерка,отделно съм фотомодел и любяща приятелка.



29.Най големият ти страх ?.....Да остана сама



30.Коя част от тялото си би коригирала?......Носа



31.Какво би те накарало да се изчервиш ?.....Да ми изскочи зърното на някой обществено място.



32.Опиши най- добрите си приятели?....Не останаха много верни(сериозни хора) ,но има се още намират се такива които всеки един момент могат да ти помогнат ,на които можеш да разчиташ за всичко и да те подкрепят ,иначе са забавни млади позитивни хора .



33.Най-щурото секс изживяване?...о много са, но ще споделя някое се пак ,новогодищна нощ много напаткани ,дискотеки ,накрая хотел и до обед яко к.....,иначе в купе на влак е също много щуро



34.Как си вдигаш адреналина  и как протича обикновено денят ти?....Вдигам адреналина си по хаус партита ,живея много динамично ,винаги закъснявам ,деня ми винаги е пълен със задачи ,обикновенно протича лекции ,работа,разходка с приятели и най сетне релакс на лаптопа с филм.



35.С какво се гордееш и с какво искаш да те запомнят?.... Имам зелен колан по Карте До и бронзов медал ,завършила съм живопис и имам доста картини, също гордея се с баща си,че е толкова мъдар човек, гордея се с тялото си не го и крия.

А с какво искам да ме запомнят ли: с добро, с много позитивизъм, и хубава усмивка J


36.Кои са най-големите клюки, които си чула за себе си  и притесняват ли те? ....Да притесняват ме, няколко пъти виждам да ми крадът снимките и ги слагат в сайтове за платена любов, а това за самата мен е антиреклама, а аз желая да съм престижен модел с добро име.

 
37.Твоите изкушения са ?...Приятеля ми, шоколад, леки наркотици, да рисувам и др.

 
38.Кое може да определиш като всичко в твоя живот ?... хубавото отношение и сбуднатите , несбъднатите моменти с родителите ми,родните ми ,приятеля ми ,приятелите ми ,мечтата за завъшено вишо ,успех с издигането на кариера в дадената насока и като за десерт един хубав брак и детенце ;) и много внучи разбира се



39.Добрите момичета не го правят, лошите го правят, най-добрите го правят за пари...кое е това нещо? ....Много ясно че секс,да няма да е кекс 


40.Коя е любимата ти поза за снимане, а и в секса и има ли табута за теб в секса ?....о такова нещо няма като любима поза за снимане има много, но предимно права за да се виждат хубавите крака :Р



41.Кой е удачният или добре работещият контакт за работа между модел и фотограф. ?.......Интернет мрежите

 
42.Жените са солта на живота, или пък правят живота солен!!!  Зависи как си го направиш или си отгоре или отдолу сам избираш!

lifesport.bg

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.