loading...

вторник, 5 ноември 2013 г.

Бареков: Борисов и Пашата поръчаха да ме убият

Чувствам се отвратително, колеги. Преди един час научих от хора, на които имам абсолютно доверие, че съм бил поръчан за убиване от Бойко Методиев Борисов и Румен Николов-Пашата. Поръчали ме, понеже за тях съм бил непреодолим политически проблем.

Бях посъветван да си взема бронирани автомобили и да си остана вкъщи поне за няколко седмици. Но аз не мога да го направя. Нямам финансовата възможност да поддържам огромна охрана и бронирани джипове, а и смисълът на живота ми и моята сила е в прекия контакт с хилядите български граждани.

Надявам се това, че осветлих поръчката срещу мен, донякъде да спре наетите убийци. Аз няма да отменя програмата си и ще участвам на кръглата маса, на която съм модератор. Ще пътувам и в Северозападна България на срещи с хората, които ме канят. В неделя ще бъда пред Президентството и ще гостувам в студиото на Росен Петров.

Смел човек съм, доказах го. С повече кураж се надявам да постигна крайната цел и да създадем управление, което да се грижи за хората.

А иначе, преди малко за първи път от три години си сипах едно малко уиски в офиса, защото този път напрежението ми дойде малко в повече.


Николай Бареков

Няма коментари :

Публикуване на коментар